Στα 3-5 Πηγάδια, η ασφάλεια των επισκεπτών μας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Για αυτό συνεχώς προσπαθούμε να εξελίσσουμε και να εκσυγχρονίζουμε κάθε μέσο που διαθέτουμε για την καλύτερη εμπειρία και την αποφυγή ατυχήματος.

Η χειμερινή σεζόν ξεκινά με μία σειρά εκπαιδεύσεων εναέριας διάσωσης για απεγκλωβισμό, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε δυνητικά προβλήματα κατά τη λειτουργία του αναβατήρα. Ο απεγκλωβισμός είναι κρίσιμος σε περίπτωση διακοπής της τροφοδοσίας ρεύματος, και γι’ αυτό επενδύουμε στην εκπαίδευση του προσωπικού του Χιονοδρομικού κέντρου.

Το προσωπικό των 3-5 Πηγαδιών, αλλά και η εταιρεία κατασκευής του αναβατήρα Monte Noulikas, παρακολούθησε την εκπαίδευση εναέριας διάσωσης, ενώ η χρήση της μεθόδου αναπαράστασης διασφάλισε την καλύτερη κατανόηση των διαδικασιών.

Η εναέρια διάσωση συμπληρώνει τις ενέργειες της Πολιτικής Προστασίας και της ΕΜΑΚ, παρέχοντας αποτελεσματική αντιμετώπιση σε περιπτώσεις άμεσης ανάγκης. Έτσι, εξασφαλίζεται η ασφαλή λειτουργία των εγκαταστάσεών μας, προσφέροντας στους επισκέπτες μας μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία χιονοδρομίας.