Εκεί που η εκπαίδευση και η εκμάθηση συναντιούνται, στην είσοδο των 3-5 Πηγαδιών, θα συναντήσετε το «μαγικό χαλί», το οποίο κάνει την μετάβαση από τη μία μεριά της πίστας στην άλλη, εύκολη υπόθεση.


Ο κυλιόμενος διάδρομος για τους μικρούς χιονοδρόμους είναι ήδη σε λειτουργία, και περιμένει να υποδεχτεί παιδιά και αρχάριους, που τώρα έρχονται σε επαφή με τον μοναδικό κόσμο του σκι.


Στα 3-5 Πηγάδια, θέλουμε να προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία χιονοδρομίας σε όλους μας τους επισκέπτες. Πιστεύουμε πως το σκι είναι ένα άθλημα, μέσω του οποίου, μικροί και μεγάλοι νιώθουν ελευθερία και αδρεναλίνη! Όμως πρέπει να το απολαμβάνουμε με ασφάλεια.
Ο κυλιόμενος διάδρομος Magic Carpet προσφέρει ομαλή μεταφορά προς την κορυφή της πίστας ‘’baby park’’, ενθαρρύνοντας τους μικρούς χιονοδρόμους να εξοικειωθούν με τις πλαγιές. Μέσω αυτής της εγκατάστασης, όλοι μπορούν να δοκιμάσουν εύκολες καταβάσεις σε μικρότερη κλίση πριν νιώσουν έτοιμοι να επισκεφτούν κάποια από τις πίστες δυσκολότερου επιπέδου!


Επισκεφτείτε το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια και απολαύστε δραστηριότητες στο χιόνι όπως το σκι, το snowboard, το έλκηθρο ή το snowmobile, για όλη την οικογένεια!